Стало відомо про те, що викладач «Львівської політехніки» влаштував контрольну, де показували порнографію. Заявив, що така методика навчання.

Таким чином, повідомляється, що студенти першого курсу Інституту комп'ютерних наук Національного університету "Львівська політехніка" проходили контрольну роботу. Вийшла вона досить незвичайною.

Справа в тому, що викладач Дмитро Зербіно в контрольній роботі продемонстрував порнографічні зображення.

Про це повідомив інформаційний портал «Громадське».

Викладач у Львові показував студентам порнографічні зображення, фото: Знай.uа
Викладач у Львові показував студентам порнографічні зображення, фото: Знай.uа
викладач у Львові показував студентам порнографічні зображення, фото: Знай.иа

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Він розповідає, що це його спеціально розроблена програма для тестування, суть яких в релаксуючих зображеннях.

Про інцидент розповіла випускниця "Львівської політехніки" Наталія Кіндартів. У розмові, яка з'явилася в мережі, студенти розповідали, що їм ще не виповнилося 18 років.

Викладач пояснює це тим, що ця методика була винайдена в Японії, і суть в тому, що студент повинен навчатися із задоволенням. Різні люди отримують задоволення від різних речей.

На питання студентів про наявність порнографічних знімків, чоловік відповідає, Що» картинки не переглядав", а також що студенти мають право відвертатися від екрану.

Існує програма вже досить давно, і викладачі кафедри в курсі того, що відбувається. Студенти не хотіли поширюватися з цього приводу, так як бояться не скласти іспит у цього викладача.

Додамо, що стаття 301 Кримінального кодексу України припускати відповідальність за " виготовлення, збут і поширення порнографічних предметів». Мінімальна санкція статті передбачає штраф у розмірі 17-68 тисяч гривень, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, тернополянина віддали під суд за фото "з перчинкою" - вивалив свого "дракона" перед камерами.

Раніше портал Знай повідомляв, що у Франківську молода пара попалася на"полуничці".

Також портал Знай писав: "розпуста у вульгарних трусах" - як російський стадіон потрапив у смішний скандал.