Популярна українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

При цьому артистка не перестає активно користуватися соцмережею Instagram, регулярно розміщуючи на своїй сторінці свіжі пости.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Аліна поділилася з багатотисячною армією шанувальників красивим відео з музичної премії "Пісня року 2020". На захід артистка прийшла в тотал-червоному луку – капелюсі, асиметричній сукні та чобітках на підборах. У підписі до кадрів Гросу розповіла, що її пісня "Голий король" отримала нагороду.

"Спасибі велике вам, мої дорогі слухачі/глядачі... за цю прекрасну премію ❤️ за те що #Голийкороль тепер #Пісняроку на нашій улюбленій музичній платформі!!! #МузичнаПлатформа2020 😊 ура❤️🙌", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Аліна Гросу, скріншот Insta Stories

Аліна Гросу, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу підготувала українцям новорічний подарунок. Зірка відправила шанувальникам подарунок, проте який конкретно вона не розкрила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, розлучена Аліна Гросу розповіла, як екстремально відсвяткує Новий Рік 2021.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою: "Подарувала мені пісні".