Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Російській Федерації, активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує шанувальників новими фото і відео.

А зараз виконавиця поділилася кількома знімками, повідомивши фанатам про те, що зйомки закінчилися. При цьому жінка постала в шкіряному вбранні, який раніше вже показувала.

Читайте Знай в Google News!

"Зйомки закінчилися! В думках набрати ванну і відчути тепло", — написала Ані Лорак під публікацією, в якій вона постала в коричневому вбранні, чорному пальто і туфлях. А також з сумочкою в руці в колір вбрання. Співачку сфотографували на парковці, її погляд спочатку спрямований вниз, але на другому знімку вона дивиться прямо в камеру.

"Спасибі за гарний настрій", "Було дуже цікаво ваш слухати", "А тер'єр з нетерпінням чекаємо ваш виступ на 'Золотий грамофон", "Господи! Дай щастя цій прекрасній жінці! Люблю Вас", "Такий гарний образ! Така красива ви! Дякуємо Вам за такий щирий і теплий ефір! Особисто для мене він точно запам'ятається на все життя", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, містичний кадр Ані Лорак відшукали в мережі: замотана в бісер і з "хижим" поглядом.

Як повідомляв "Знай.ua", люксовий автомобіль Ані Лорак засвітили в мережі, розкішніше тільки у сестричок Кардашьян.

Знай.ua писав, пишна груди Ані Лорак вискочили з пальто на очах у тисяч: довелося викручуватися поцілунками.