Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво.

Красуня показала, як проводить час, прогулюючись по теплому Лос-Анджелесу і сидячи на білосніжних сходинках будівлі. Соня приміряла світлі широкі джинси, темно-коричневий светр і білосніжні кеди, надавши образу грайливості за допомогою зачіски, зібравши волосся в дві кіски. Зірка виявилася прихильницею творчості репера Playboi Carti, зізнавшись, що чекає на його новий альбом.

"just waiting for playboi carti to drop his album

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

(просто чекаю, поки Плейбой Карті випустить свій альбом)"

Варто відзначити, що раніше Соня Кіперман продемонструвала, як проходить зима в Каліфорнії, адже в теплому кліматі холодний і часто сніговий грудень більше нагадував початок осені, на що вказували і зелені дерева, і яскраве сонечко, і вбрання красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше