У розмові з Анатолієм Анатолічем український співак і продюсер Потап розповів про початок творчого шляху співачки Надії Дорофєєвої, колишньої учасниці гурту “Время и стекло”.

Читайте Знай в Google News!

За словами Потапа, всій команді було очевидно, що Наді тісно в рамках гурту, тому коли одного разу вона прийшла до Потапа з ідеями власних пісень - продюсер зрозумів, що варто підтримати прагнення артистки: “тому що це еволюція власне Наді як особистості, як персоналії і музиканта. Це почалося рік назад” - розповів Потап.. Розпочалася активна робота, в якій Надя, за словами Потапа, має великий простір для руху і експериментів. Продюсер хвалиться: “у неї є дивовижна здатність йти вперед”. Для проєкту “Время и Стекло” слово Потапа було законом, тут же продюсер і артистка працюють разом при створенні усіх елементів творчості. У сольного проєкту Наді вже є десять готових пісень.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

Потап також відзначив популярність проєкту NK у Латинській Америці. Головний учасник цього проєкту - Настя Каменських, дружина Потапа і колишня його партнерка по гурту “Потап і Настя”. Окрім того, в бічній розмові Анатолій Анатоліч пригадав, що одного разу Настя в розмові з ним дуже раділа тому, що змогла зібрати гроші на абсолютно нову машину з салону марки Cayenne. Потап також пригадав цю історію і відзначив, що вони з Настею надзвичайно схожі між собою, можливо тому що вони Овни.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.