Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Вікторія, виставила зворушливий кадр з їх з Юрієм 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як крихітку Ліззі. Так, юна дівчинка вирішила спробувати себе в ролі моделі, примірявши відразу кілька образів для українського бренду дитячого одягу.

При цьому Ліза одягла також і пишну сукню принцеси, доповнивши її ніжно-рожевою короною, а зіркова мама вирішила поміркувати про правила поведінки сучасної принцеси в суспільстві.

"Кожна дівчинка в душі мріє стати принцесою - з того моменту, як вперше подивилася Диснеївські Мультфільми!
Казковий замок, Прекрасний принц і півкоролівства на додачу - що може бути краще?

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Але казки казками, а реалії життя ніхто не відміняв )))

І той самий етикет, який служив століттями основою спілкування ,за весь цей час, адаптувався під 21-е століття!

Деякі правила вже неактуальні, інші — адаптувалися і видозмінилися, а є і зовсім нові, які з'явилися під впливом сучасних умов.

Ми більше не носимо сукні 20-ти кілограм ваги і не вклоняємося в підлогу замість звичного нам з вами «Привіт🤚 🏻», та й принци не приїжджають на побачення верхи на тому самому білому коні і тепер вже точно справа не в кольорі 🤣...)))

Так, сучасний етикет - він таки інший!
Можливо, бути як Меган Маркл ми не прагнемо, але вміти поводитися і поважати інших повинна кожна сучасна дівчина !"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше