Олександр Пономарьов - відомий український естрадний співак, актор, продюсер і володар почесного звання "Народний артист". Попри те, що він вже досить давно на естраді, він досі залишається кумиром мільйонів.

Читайте Знай в Google News!

Олександр Пономарьов вирішив поділитися з шанувальниками передноворічними кадрами зі зйомок. Коротке відео на якому Пономарьов танцює зі своїми колегами він опублікував в Instagram.

Скріншот

"Незабаром на моєму YouTube наш спільний Різдвяний сюрприз! Підписуйтеся і ставте дзвоник , побачите першими!", - написав артист.

Скріншот

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Артист поділився кадрами зі зйомок шоу на новорічні свята. На відео зірки танцюють під головну мелодію Нового року - Jingle Bells. Окрім Олександра Пономарьова участь у зйомках взяли Дзідзьо, Ірина Білик, Alekseev та Олег Скрипка.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, Пономарев сменил имя и нашел лишний повод выпить: второй день рождения

Как сообщал "Знай.uа", вдохновенный Пономарев размечтался о борще и новых хитах: "Одна картошка в голове"

Знай.uа писал, Пономарев показал свою волосатую подругу: чем-то похожи друг на друга. В подписи к публикации певец пошутил, что очень любит свою собачку и ухаживает за ней, однако она скорее всего воспринимает его как обслуживающий персонал.