В українському підручнику "Захист Вітчизни" розділ про ЗСУ проілюстрували фотографією російських солдатів.

Читайте Знай в Google News!

Так, стало відомо, що в українському шкільному посібнику «Захист Вітчизни» для 10 класу тему Збройних сил України проілюстрували зображеннями солдатів армії Російської Федерації. Військовослужбовці на фотографії оснащені російською екіпіровкою "Ратник" і озброєні АК сотої серії, про про це повідомив Telegram-канал.

" Надіслали фото підручника ДПЮ (допризовна підготовка юнаків — ред.) для 10 класу. Громадяни укладачі, ваша тупість не має меж, бо на фото російські солдати в екіпіровці "ратник", у першого солдата на фото АК (автомат Калашникова. — Прима. ред) сотої серії, А у другого, на задньому тлі, якщо не помиляюся, рушниця виробництва РФ", - обурився автор каналу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому автора Telegram-канал, який оприлюднив фото, зажадав від Міністерства освіти відреагувати на ситуацію і покарати винних.