В окупованому Дебальцевому "мер" міста проявив небувалу "щедрість" та подарував дитсадку кухонний вінчик.
Читайте Знай в Google News!
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Денис Казанський.
Так, стало відомо, що в окупованому Дебальцевому Донецької області призначений бойовиками так званий "мер" міста Ігор Захаревич вирішив "потурбуватися про дітей" та подарував дитячому садку кухонний вінчик. Варто зазначити, що такий кухонний аксесуар коштує в районі 40 грн.

Фото зі сторінки Дениса Казанського

"Зверніть увагу на те, як проходило це торжество. На вручення вінчика до псевдомера викликали завідуючу. Фоторепортаж з урочистого заходу виклали на сайт "міської адміністрації" під назвою "Турбота про дітей". Ахахахахаха. Росія щедра душа!", - написав український журналіст.

Фото зі сторінки Дениса Казанського

Також Казанський додав світлини урочистого заходу, на яких видно, що про цю подію на сайті так званої "міської адміністрації" навіть зробили фоторепортаж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що кияни скаржаться на життя в спальних районах, без садків і лікарень.

Як повідомляв портал Знай.uа, виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет озвучив режим роботи дитячих садків і шкіл на час карантину.

Також Знай.uа писав, що в українському садочку дітям доводиться користуватися туалетом"жахів".