Немічного пенсіонера із запаленням легень медики виперли на вулицю практично голого, аби посадити у швидку допомогу та перевезли до іншого відділення. Хоча чоловіку було що одягти.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляють "Надзвичайні новини".
У Нікополі медики вивели літнього чоловіка в одних трусах і в мороз посадили у швидку, аби перевезти до іншої лікарні. Проте медики не сповістили навіть його родичів, щоб речі привезли. Варто зазначити, що у чоловіка запалення легень, але тест не підтвердив коронавірус, тому медики й вирішили перевезти його до іншої медустанови.

Скріншот

"У нього стирчав катетер у руці, з кров'ю. У нього у памперсі був паховий катетер, який волочився по землі", - розповів очевидиць події Ігор Радченко.

Донька пацієнта каже, що одяг був. І дійсно, після розголошення інциденту одяг чоловіка знайшовся. А про перевезення чоловіка в іншу лікарню родичів сповістили коли той вже сидів у швидкій допомозі.

"Я просто не встигла приїхати з Марганцю, де ми живемо у Нікополь. Мені сказали, що швидка уже стоїть і його забирають"", - говорить Юлія, донька пацієнта.

Скріншот

У лікарні пояснити дії своїх працівників не можуть. Але керівництво медзакладу вибачилося перед пацієнтом, а після розголосу ситуації санітарку, яка збирала пацієнта для переїзду в іншу лікарню, звільнили.