Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив у Сторіс кумедне відео, зроблене для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. Так, артист показав, як проводить затишні домашні вечори в компанії красуні-дружини Лілії та їх маленького сина Леона, вирішивши побалувати себе їжею з одного зі столичних закладів.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Шоумен продемонстрував кілька наборів ролів, які виглядали досить апетитно, проте поки знімав ролик не втримався і з задоволенням з'їв все, що було в одноразовому посуді. Виявляється, Влад занадто захопився, а тому забрав і порцію Лілії, що та встигла виявити, коли було вже занадто пізно.

"Дуже смачний хавчик"

Варто відзначити, що раніше знаменитість виставив яскравий кадр із закулісся шоу "Танці з зірками", 7-й сезон якого закінчився 29 листопада і запам'ятався численним шанувальникам проекту найбільш неоднозначною перемогою, коли Санта Дімопулос посіла перше місце, але захотіла розділити кубок з Юлією Саніною. Так, артист зізнався, що перша неділя без проекту пройшла дуже незвично, хотілося надіти новий жилет і піти в кадр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.