Смачно попоїсти люблять всі без сумніву. А от годинами стяти біля плити аби приготувати, щось смачненьке не дуже хочеться. В такі моменти на допомогу приходять швидкі та неймовірно смачні стави.

Читайте Знай в Google News!
Пропонуємо вам приготувати млинці з трьома начинками. Такі млинці не залишать байдужим жодного ласунчика, адже поєднання цих начинок подарує неймовірний смак.
Інгредієнти:
Для млинців:
Молоко - 1 л.
яйця - 4 шт
борошно - 500 г
олія - 2 ст. л
цукор - 1.5 ст. л
сіль - 0.5 ч. л
Для начинки:
консервовані вишні
творог
родзинки
мак та горішки
Спосіб приготування:

Фото: Софія Гнатюк

У великій мисці збити яйця і цукор. Частину молока підігріти, посолити, і ретельно перемішати зі збитими яйцями і цукром. отриману суміш поступово додавати борошно, постійно перемішуючи, аби не було грудочок.
Додати трішечки соди, сіль і олію. Перемішати. Додати решту молока і збити. Тісто повинно бути в міру рідким.
Розігріти сковороду. Обсмажити млинець з обох боків до золотистого кольору.
Беремо консервовані вишні перетертий творог з родзинками та мак з горішками та начиняємо млинці, щоб вийшла потрійна начинка. Так потрібно зробити з кожним млинцем.
Смачного!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал "Знай.uа" , сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів