82-річна українка закохалася в 36-річного земляка в Чехії. Про це розповіли в газеті "Ясно".

Ірина все життя прожила в Ужгороді і після смерті чоловіка залишилася одна. У неї був лише син Володимир, якого вона народила в 20 років. У нього ж залишилася дочка Сільвія і не дивлячись на невдалий шлюб він дуже її любив.

Читайте Знай в Google News!

Сільвія перебралася до Чехії, де змогла облаштуватися і налагодити особисте життя. Після цього вона перевезла до себе батька, якого звела зі своєю самотньою свекрухою, а він забрав з собою Ірину.

Пенсіонерка відчувала себе дуже самотньо, тому Сільвія навчила бабусю користуватися соцмережами. Одного разу Ірині написав молодий чоловік на ім'я Іван, з яким у них виявилося багато спільного.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Листування тривало близько двох місяців після чого вони зустрілися і відразу зрозуміли, що не можуть жити один без одного.

"Він такий гарний, такий підтягнутий. Стрункий. Такий молодий, що я просто божеволіла. Іван прийшов з великим букетом троянд, галантно поцілував мені руку, а я жадібно кинулася цілувати його в губи. Вже через 10 хвилин ми були в ліжку. Як мені було з ним добре, просто слів не підібрати. Це-найщасливіші миті мого життя" - розповіла Ірина.

Прага, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Прага, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Прага, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Все було добре, поки про чоловіка не дізнався Володимир. Він був упевнений, що Іван шахрай і полює за квартирою його мами. Через це у Володимира та Ірини сталася сварка.

На допомогу прийшла Сільвія, яка дізналася, що Іван родом з Тячівського району і живе в Празі з 18 років і у нього є власний бізнес — магазин ювелірних прикрас. Також у Івана є квартира в столиці, заміський будинок і три автомобілі, тому грошей він не потребує. Вона розповіла це батькові, після чого той заспокоївся і припинив заважати їхнім стосункам.

Між парою різниця у віці 46 років, однак це не завадило їм з'їхатися і жити разом. Вони дуже люблять один одного і незабаром планують зіграти весілля.

Прага, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Прага, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Прага, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом дивом врятували пенсіонерку з провалами пам'яті

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті знайшли розгублену пенсіонерку, нічого не пам'ятає

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську "голу" пенсіонерку змусили одягнутися в тролейбусі