Український співак і актор Михайло Хома, більш відомий під сценічним псевдонімом Dzidzio, "заколядував" разом з музикантом, фронтменом гурту "Воплі Відоплясова" Олегом Скрипкою.

Читайте Знай в Google News!

Про це Дзідзьо написав на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм.

"Ой як ми заколядували, ой як гарно", — підписав світлину Dzidzio.

На фото можна побачити самого Хому у фраку, білій сорочці та краватці-метелику — немов він виконавець на концерті класичної або сучасної академічної музики. У знаменитого своїм гумором українця ще й доволі серйозний вираз обличчя під час співу, а рослинність на обличчі робить його схожим на Лучано Паваротті.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Олег Скрипка ж має куди менш формальний зовнішній вигляд. На ньому чорна сорочка у червоні квіти та чорна бейсболка. У руках лідер "ВВ" тримає баян — інструмент, яким він досить широко користується у своїй творчості, успішно використовуючи навички, які він здобув ще в дитинстві.

Dzidzio й Олег Скрипка, фото Instagram
Dzidzio й Олег Скрипка, фото Instagram

Обоє музикантів стоять у навушниках біля мікрофонних стійок, тому можна припустити, що вони виступають не для телебачення або живої аудиторії, а записують спільний святковий трек. Співпраця у цьому проєкті з колядками є природною для обох чоловіків — що Скрипка, що Хома є великими шанувальниками української народної музичної традиції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дзідзьо привезли штучну красуню, не може натішитися: "Як жива".

Як повідомляв " Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло: "побачила і розплакалася"