Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті телеканата "ТЕТ" з'явився кумедний фото-колаж, на якому знаменитість позує зі своєю 6-річною донькою Лізою, відомою також численним шанувальникам, як "крихітка Ліззі". Так, на першому фото малеча просто сидить у зіркового тата на плечах, насолоджуючись промінчиками сонця, а ось на другому найрідніші люди вирішили трохи побешкетувати, переборщивши з веселощами.

Юрій і Ліза на якийсь час подалися в художники, розмалювавши кольоровими фломастерами не тільки один одного, але навіть яскраві футболки, позуючи з "винними" виразами облич. Варто відзначити, що шоумен намагається весь вільний від роботи час приділяти сім'ї. Красуня-дружина Вікторія і крихітка Ліззі часто приходять підтримати Ткача на закуліссі різних шоу і проектів, де той бере участь.

"Коли тато залишається з донькою на цілий день сам, можна звісно сподіватися, що все буде мирно та спокійно🙃
Але у 99% відсотках випадках те, що забороняла мама, дозволить тато, і малеча цим активно користується. Наприклад, навіщо взагалі альбоми для малювання, якщо можна малювати на собі?

Здається, комусь дістанеться на горіхи за зіпсовану футболку і фарбу по всій квартирі😈"

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше