За плечима українського продюсера Юрія Нікітіна співпраця з його дружиною Ольгою Горбачовою, Іриною Білик, Андрієм Данилком, гуртом Kazka, НеАнгели та Nikita. У середу, 9 грудня, він своє святкує 53-річчя.

Читайте Знай в Google News!

З цієї нагоди одна з перших його підопічних і колишня кохана Ірина Білик, з якою він колись прожив у цивільному шлюбі більше восьми років, публічно привітала продюсера зі святом.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram народна артистка України розмістила архівне фото з Нікітіним, зроблене під час їхніх стосунків.

"Юрчику, дорогий! Всіх благ і задоволень від нових ідей та їх реалізації.. і нехай твоє життя буде схоже на сКАZKU ❤️❤️❤️❤️❤️!" - зазначила виконавиця.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ірина Білик і Юрій Нікітін, скріншот

Варто уточнити, що не так давно Ірина Білик відсвяткувала перший ювілей молодшого сина Табриз. 8 грудня хлопчикові виповнилося 5 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Білик показала свою нову "пластику" до Нового року: "Нарешті губи з'явилися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик постаріла на 100 років і стала схожа на Повалій: "Мої малятки".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик відверто видала, що її збуджує в чоловіках: "Мені 50 і я ще можу".