Сергій Бабкін вирішив перейти на поверхневі та короткі пости після того, як його довгі проводи 2020-го року ″не зайшли″ шанувальникам.

Читайте Знай в Google News!

Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін зібрав в Instagram багатотисячну армію шанувальників, яку часто радує новими постами з яскравими фото та відео.

Наприкінці 2020 року музикант вирішив підбити підсумок року, що минає, та поділився своїми роздумами з підписниками. Однак, довгий пост Сергія Бабкіна "не зайшов" шанувальникам. І "образившись" на це, музикант вирішив перейти на поверхневі та короткі пости, які за його словами, зараз на часі.

Музикант переодягнувся на Діда Мороза і коротко привітав фоловерів з прийдешнім Новим Роком. Щоправда, використав для цього улюблений вигук Санта Клауса: "Хо-хо-хо".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Попередній пост вам не зайшов? Час поверхневих і коротких постів? Зрозумів вас на п'ятірочку. Тоді давайте так: Хо-хо-хо! З прийдешнім вас, друзі! Всі вже написали Листи Діду Морозу?", - написав Бабкін в коментарі до фото.

Сергі Бабкін, фото Instagram
Сергі Бабкін, фото Instagram

Всього за кілька годин короткий пост Бабкіна перегнав за лайками його попередній допис.

Підписники зазначили, що в новому пості вчувається рука його дружини Сніжани, а також зізнались, що завдяки цьому короткому допису прочитали і попередній.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Бабкін дав цінні поради

Як повідомляв портал Знай.ua, Бабкін визнав кризу маскулінності і заговорив про жіноче: "захопився мейкапом"

Також Знай.ua писав, Сніжана Бабкіна показала їх з Сергієм ранкові розваги