Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне відео зі своїх же Сторіс, на якому позувала разом з артистом, ніжно обіймаючись з самого ранку і цілуючи один одного. При цьому сам виконавець зворушливо прошепотів коханій, як сильно її любить, а після того, як Сніжана зніяковіла і зазначила, що записує Сторіс, Сергій сказав про романтичні почуття ще раз, навіть з більшою впевненістю в голосі.

Варто відзначити, що раніше в родині Бабкіних сталася досить сумна ситуація - Instagram-аккаунт Сніжани зламали, а на його відновлення знадобилося цілих два місяці. Втім, тоді Сергій розділив свою сторінку в соцмережі разом з дружиною, щоб та не так сильно засмучувалася.

"Залишу це Сторіз тут💙

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Всім Доброго Ранку!☀️
Нехай це home-відео послужить для нас усіх нагадуванням, як важливо говорити «ЛЮБЛЮ»

Просто зараз скажіть або напишіть рідним "Люблю тебе дуже-дуже!"
І відчуйте, як піднімається рівень вашої внутрішньої радості!

Добрі слова творять Чудеса!💫"

Фолловери не пройшли повз: "Люблю вас😘У вас найтепліші стосунки🌞🌞🌞Будьте завжди щасливі🌷🌼🌸🌺🌹Бабкіни -ви супер🌟🔥🌟🔥🌟", "Які милі❤️💕", "Клас🥰Які ж ви чарівні💫", "Переглянула кілька разів , щирі і красиві ! 🔥❤️💖".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.