Тривають зйомки реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал). Дівчата різні, але їх об'єднує одна мета – знайти вихід зі свого "внутрішнього пекла" і позбутися Zалежностей.

Читайте Знай в Google News!

На проекті вони повинні пройти різні випробування і нарешті стати самостійними і самодостатніми. Директор Школи леді Тетяна Мокріді запевняє, що сезон та історії "пацанок" вразять глядачів Нового каналу.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

"Впевнена, що Школа леді вплине на долю наших дівчат, – каже директор. - Сподіваюся, ми напишемо свою казку про сучасну Попелюшку в кросівках. Леді-це не про каблуках і вечірньому платті, не про блакитної крові і дружині лорда. Леді-це манери, поведінка, благородство і вміння в сучасному ритмі жити в гармонії з собою".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Що ж, залишається тільки дочекатися прем'єри п'ятого сезону реаліті і побачити все на власні очі. Слідкуйте за нашими новинами, щоб нічого не пропустити. Проект" Від пацанки до панянки " глядачі Нового каналу побачать навесні 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям покажуть нових пацанок, боротимуться із залежностями і темною стороною

Як повідомляв Знай.uа, пацанка Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки.

Також Знай.uа писав, що у нових "пацанок" серйозні проблеми незважаючи на молодий вік.