На Львівщині поховали дворічного хлопчика, який грався запальничкою і випадково підпалив себе.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що у середу, 9 грудня у Жидачеві Львівської області поховали дворічного хлопчика. На жаль медикам врятувати його не вдалось.
Нагадаємо, що дворічний хлопчик загинув внаслідок необережного поводження з вогнем. Як встановили слідчі Жидачівського відділення поліції, хлопчик разом з чотирирічною сестрою та шестирічним братом перебували вдома самі, без нагляду дорослих, оскільки матір була на роботі.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео

Близько дев’ятої години ранку в будинок прийшла їхня тітка – вона викликала медиків та повідомила про подію у поліцію. Як надалі встановили лікарі, хлопчик отримав термічні опіки та отруївся продуктами горіння. Попри зусилля медиків, врятувати життя дитини не вдалось. Двоє інших дітей, які були у будинку, доставлені у лікарню для медогляду – загрози їх життям немає.
За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Golf на швидкості врізався в акумулятор електро-тягача Scania, відео. Батареї є унікальною проблемою, оскільки ви дійсно не хочете, щоб вони розірвалися під час аварії.

Як повідомляв "Знай.uа" , некерований автокран налетів на маршрутку, люди ахнули: "Дах зносить!"

"Знай.uа" писав, у Києві легковик зробив "сальто" і приземлилась на дах: дуже страшно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще