Українці показали, якими були пенсії у людей, які все життя працювали у Радянському Союзі. Та висловилися проти тих, хто за цим ностальгує.

Читайте Знай в Google News!

Про це у соціальній мережі фейсбук висловився Микола Міць.
Так, українець показав пенсійне посвідчення своєї мами, яка все життя пропраювала у колгоспі. На ту пенсію, що начислили жінці жити було б неможливо, бо її вистачило б лише на кілограм ковбаси.
"Це пенсійне посвідчення моєї мами, вона все життя пропрацювала в колгоспі, і заробила 6 рублів пенсії, на два кілограми варьонки вона тоді коштувала 2.20 за кілограм. "Это для любителей какой вкусный был пломбир", - насипав чоловік.

Скріншот

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях під дописом українця.
"Мене обурює це скиглення на тему: "Ах! Как хорошо мы жили!" Особливо, якщо пишуть тридцятирічні! А таких вистачає, на жаль!..", "Дешеві продукти у СРСР забезпечували раби-колгоспники. Нинішні плакальники за пломбіром не проти й зараз нас із вами загнати в рабство у колгоспи, бо ми для тих московитів не були людьми й не є", "Це цілий ящик пломбіру смачнющого можна було купити",
"Моя бабця отримувала 12 гривень", "Дякувати Богу, що цей совок здох! Ще б його адепти туди, якнайшвидше відійшли, то буде супер!", "Моя мама також мала 12 рублів пенсії, жах, ненавиджу СРСР", "За то які високі були персональні пенсії чиновників", - такі коментарі залишили користувачі мережі.