Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість спочатку кардинально змінила зовнішність, поставши перед численними шанувальниками з яскраво-рожевими пасмами у волоссі і чубчиком, а тепер вирішила поекспериментувати і зі стилем. Красуня приміряла ніжно-блакитні джинси, сірий світшот-оверсайз і масивні білі кросівки, радісно хвалячись обновкою.

При цьому Мішель акуратно зібрала волосся назад у високий хвіст, доповнивши образ аксесуарами у вигляді сережок і каблучки, а також яскравими навушниками салатового кольору, сидячи на дивані і загадково дивлячись вдалину. Андраде зізналася, що з усіх видів взуття найбільшу любов живить саме до кросівок, довго їх шукає і ретельно вибирає моделі.

"Я їх так давно щукалаааа♪

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

моя любов до кросівок, вона здається буде віччнааа🤤"

Фолловери залишилися в захваті:" яка атмосферна фоточка😻"," Aaa🔥", " Дуже красива🔥 👏 😍", " божечки така красива😍 🥰. Особливо друга фотографія, живі емоції 😍❤️", " Вау яка красуня найкраща Мішель ти богиня краси❤️🔥 🔥 🔥 💖 🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.