На Львівщині 91-річний львів’янин став найстаршим пацієнтом, який поборов Covid-19.
Читайте Знай в Google News!
Про це повідомляє інформаційний портал Тvoemisto.tv.
Так, стало відомо, що на Львівщині найстаршим пацієнтом, якого у лікарні пролікували від коронавірусу та успішно виписали додому, є 91-річний пацієнт. Раніше найстаршою пацієнткою, яка була хворою на Covid-19, була 102-річна пацієнтка зі Стрийщини. На жаль, вона померла.

Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay
Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay

За словами в. о. керівника Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Наталії Тімко-Іванченко, у 91-річного пацієнта не було діагностовано пневмонії, лише висока температура, яка не збивалася. Хвороба була середньої тяжкості, з ознаками серцевої недостатності, але під дією препаратів, насичення легенів киснем – лікування дало позитивний результат і його успішно вилікували. Хворого лікували упродовж 2,5 тижні.
Наразі у лікарні лікують ще кількох людей похилого віку – хворим 86, 87 і 89 років. В усіх – тяжкий перебіг захворювання через пізню госпіталізацію.

Коронавірус в Україні, фото: кадр з відео
Коронавірус в Україні, фото: кадр з відео

Станом на 9 грудня кількість мешканців Львова, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19 від початку пандемії, – 22 820 (+351 за попередню добу).
Загальна кількість людей, які захворіли від початку пандемії на Covid-19 у Львівській області, – 51 375 (+588 за попередню добу). Летальні випадки по області – 1 404 (+21). Вилікувалися в області – 34 626 (+764).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай.ua, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також Знай.ua писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.