Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією. Так, Полякова розмістила свіже фото зі зйомок шоу на каналі "1+1" "Маскарад".

У кадрі артистка з'явилася в ультра короткій сукні на одне плече, яка красиво переливається завдяки золотим паєткам. Образ зірка доповнила масивним браслетом на пів руки зі смарагдами і золотими вставками.

"Ну і за традицією???? Яка 1, 2, 3, 4, 5 ???" - запитала у шанувальників Оля.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова зважилася на радикальні зміни іміджу. У кадрі артистка постала в крутому образі – в блакитній сукні з басками і поясом, золотих ботфортах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Ніс собі відрізала".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова одягає 15-річну доньку по-дорослому: "Кепочка і спідничка".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова порівняла себе в найкращі часи, минуло 10 років: "Змінилася?"