За останні 3 роки, про Олексія Дурневе на телебачення поступово стали забувати. Однак в соціальній мережі Instagram він все так же популярний. На своїй сторінці в Instagram Дурнєв опублікував "адвент-календар" з 24 подій, які потрібно виконати до Нового року.

Причому, судячи зі свого сумного вигляду на фотографії, почав Олексій з середини списку.

Дурнєв опублікував фотографію з вельми незадоволеним або засмученим виразом обличчя. Причому це фото ще й зроблено в чорно-білому форматі. І тут відразу ж звертає на себе увагу пункт 16 з його списку: "відмовитися від алкоголю на тиждень до запою". Мабуть, Олексій вже почав відмовлятися, і життя перестало грати яскравими фарбами навіть через об'єктив камери.

Також Дурнєв дав ще кілька кумедних, але корисних завдань передплатникам: "відписатися від усіх ідіотів в соцмережах", "шляхом шантажу, умовлянь, скандалів і криків" мені нічого не треба, не витрачай гроші!"дізнатися, що все-таки потрібно мамі на Новий Рік", "заготовити собі новорічні шкарпетки". Незважаючи на всю іронічність адвент-календаря, в ньому все-таки чимало корисного.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.ua" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.