Онука відомого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина досить активно веде свою сторінку в Instagram і постійно радує 20 тисяч підписників крутими фотографіями і відео.

Читайте Знай в Google News!

21-річна дівчина похвалилася відвертою фотосесією, вирішивши поекспериментувати зі стилем. Виявилося, кардинальні зміни в зовнішності відбулися не просто так – раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "Bad girl" під новим псевдонімом Venna.

Нещодавно юна зірка зізналася, що скоро вийде ще одна композиція. При цьому назву і точну дату презентації Катя вирішила поки що не повідомляти.

"Вчора знімали сніппет 🎥 для нового треку, вже скоро зможу з вами поділитися! Ііі скоро новий сингл🎶😉", - поділилася онука Боярського.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На опублікованому фото Катя постала у відвертому образі – майці з глибоким вирізом у зоні декольте та яскравим макіяжем. На її руках видно червону фарбу, що нагадує кров.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше онука Боярського розчулила архівами з дитинства: вибрала кар'єру ще 22 роки тому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Боярська перетворилася на погану дівчинку.

Також портал Знай.uа писав, як онука Боярського приміряла образ спокусливої школярки, бюст зводить з розуму.