Російська телеведуча і зірка "Дом-2" Лєра Кудрявцева в цьому році відзначила 49-річчя. Екскохана співака Сергія Лазарєва не приховує, що стежить за фігурою, але при цьому дівчина часто готує і часом не обмежує себе в їжі.

Читайте Знай в Google News!

Під час карантину телеведуча погладшала, вона почала носити мішкуватий одяг, щоб приховати вади фігури. Але з того часу блондинка встигла зайнятися спортом з чоловіком Ігорем Макаровим, а також кілька разів з'їздила на море.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Кудрявцева поділилася відео з закулісся новорічного шоу "Пісні року", яке веде разом з Лазарєвим. У кадрі артист голосно кличе Леру на ім'я, при цьому застосовуючи нецензурну лексику.

"Пішли, Лєра, бл*ть!" - каже Сергій колезі, показуючи справжні стосунки з телеведучою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше ми писали про те, небезпечна вечірка у Кіркорова звела Сергія Лазарєва і Ані Лорак. Дистанцію не тримав ніхто, не пошкодували навіть 88-річного діда. З'явилися фото з вечірки, яку влаштував Філіп з нагоди дев'ятого дня народження своєї доньки Алли-Вікторії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лєра Кудрявцева розкрила брудний секрет вдівця Фріске Шепелєва: "Він з Жанки знущався".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв зізнався, що дратувало його в покійній Фріске: "Я сильно обпікся".

Також портал Знай.uа писав, що раніше Лєра Кудрявцева розповіла про стан мами після інсульту.