Відомий український гумористичний актор і новий керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий також є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", членом журі "Розсміши коміка".

Читайте Знай в Google News!

Популярний комік часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram-акаунті. І цей раз не став винятком – Кошовий розмістив в Insta Stories кумедний ролик, на якому з'явився його колега з "Кварталу 95" Юрій Ткач. На гумориста одягли величезну стару бежеву дублянку з хутром і нові джинси.

Варто зазначити, що одяг явно підкреслює всі недосконалості фігури Ткача і його зайву вагу. Комік з хорошим настроєм підходить до дзеркала і милується обновками. Кошовий не зміг стриматися і кумедно пожартував над другом.

"Прийшла зима. Одягли Юру! Оп, у Юри струнка фігура!" - жартівливо говорить за кадром Кошовий.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Юрій Ткач та Євген Кошовий
Юрій Ткач та Євген Кошовий

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий опублікував кумедне фото своєї дружини Ксенії, на якому її можна побачити в компанії милого песика.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Євген Кошовий з Кварталу "роздувся" на карантині, нагадує Ткача: "Політ нормальний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Кошовий з "Квартал 95" показав українцям свою золоту корону.

Також портал Знай.uа писав, що у студії "Квартал 95" вирішили "одружити" Олену Кравець та Євгена Кошового – Поплавський допомагав.