У Пенсійному фонді України продовжують фінансування пенсій грудня. Про це розповіли на Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У Пенсійному фонді заявили, що на виплати на даний момент за перший тиждень грудня спрямовано 2,1 млрд гривень. При цьому наголошується, що забезпечено фінансування пенсій грудня на загальну суму 10,6 млрд гривень.

У фонді пообіцяли, що виплату пенсій проведуть в позначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку.

З 1 грудня, одночасно з підвищенням в Україні мінімального прожиткового мінімум, відбувся і перерахунок пенсій, надбавок та підвищень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Пенсійний Фонд України на офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук опублікував "доходи і витрати Пенсійного фонду України за січень-листопад 2020 року". Нюанси перерахунку на онлайн-брифінгу пояснила начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчак.

"Збільшення прожиткового мінімуму з 1 грудня на 57 гривень, і становить цей показник - 1769 грн. В першу чергу він торкнеться осіб, які отримають мінімальну пенсію. Зокрема, це особи, які мають необхідну кількість страхового стажу.",- пояснила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям у грудні перерахували пенсії, кого торкнулося підвищення виплат, названі суми.

Як повідомляв Знай.uа, вихід на пенсію в 60, скільки потрібно стажу для призначення виплат.

Також Знай.uа писав, що виплати на дітей в Україні, Мінсоцполітики назвало кому і скільки належить допомоги.