У Львові господарі напхали кішку гормональними препаратами і перетворили її на мутанта. Про це розповіли на сторінці ветеринарної клініки "Вет Плюс" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 2 грудня в клініку "Вет Плюс" надійшла кішка, у якої спостерігалися величезні нарости по всьому тілу.

Читайте Знай в Google News!

За словами ветеринарів, причиною такої деформації тіла тварини стали гормональні препарати для контрацепції, якими господарі годували кішку. Самі ж господарі Тварини про небезпеку навіть не підозрювали і тепер шкодують про це.

"Сьогодні до нас прийшов такий пацієнт. Наслідки гормональних оральних контрацептивів. Люди на жаль не знали про шкоду даних коштів " - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хвора кішка, фото: Facebook Вет Плюс
Хвора кішка, фото: Facebook Вет Плюс
хвора кішка, фото: Facebook Вет Плюс

У зв'язку з цим ветеринари звернулися до людей із закликом відмовитися від використання гормональних контрацептивів для тварин, оскільки ці препарати здатні завдати непоправної шкоди здоров'ю вихованця.

"Не застосовуйте будь ласка ці препарати ніколи! Вони вбивають вашого друга" - додали в публікації.

Публікація клініки Вет Плюс: Facebook
Публікація клініки Вет Плюс: Facebook
Публікація клініки Вет Плюс: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Зеленського почали бити цуценят і дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині відморозки катували малюка заради лайків

Також, "Знай.uа" писав, що прикарпатців закликали не будити маленьких " друзів Дракули"