Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила з свої Сторіс кумедне фото, на якому показала скріншот "листування" з досить нав'язливим шанувальником. Так, фанат артистки запропонував їй зателефонувати йому, коли її коханий чоловік Володимир Дантес, з яким Надя перебуває в щасливому шлюбі з 8 липня 2015 року, засне. Зірку таке повідомлення дуже розсмішило, тому вона відповіла на нього з властивим їй почуттям гумору. "Вже набираю, малюк", - пожартувала Дорофєєва, а ось особистість таємного залицяльника вирішила приховати.

Варто відзначити, що Володимир Дантес не раз відзначав в різних інтерв'ю, що через багато років спільного життя не ревнує кохану, адже та навіть не дає приводу для подібної поведінки. При цьому сама Надя зізнавалася, що раніше часто отримувала в особисті повідомлення (директ) фото статевих органів від самовпевнених незнайомців, що спочатку її бентежило, але потім вони з чоловіком завжди переводили незручний момент в жарт.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.