Українська телеведуча Марічка Падалко вже неодноразово показувала, що веде активний спосіб життя та намагається займатися спортом у вільний час.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зірка вирішила об'єднати дві справи та прибігла на роботу. Таким чином Падалко не тільки безперешкодно здолала восьмикілометровий маршрут без заторів та тягнучок, а й зайнялася улюбленою справою - бігом.

Скріншот

"Прибігти на роботу в -8С? Ну, принаймні це тепло - вже після першого кілометра: Львівська площа - Володимирська гірка - міст Кличка - Поштова - Контрактова - 8 км і вже на роботі. Правда, на вході в мене не замірявся температура, просто показало low", - написала зірка.

Вона розповіла, що на роботі є один душ на поверх, і цього цілком достатньо, щоб швидко привести себе до ладу

Передбачаючи запитання, скажу, що на роботі є один душ на поверх, і цього цілком достатньо швидко привести себе до ладу, а запасний одяг я завжди тримаю в офісі Спробуйте і Ви, «з» роботи бігати ще простіше, звісно, якщо дозволяє відстань", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"