Катерина Кухар - відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", акторка і активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями і новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне спільне відео з телеведучою Лесею Нікітюк, яка менше місяця тому, під час 13-го прямого ефіру з'являлася на шоу "Танці з зірками" в якості запрошеного члена журі і навіть приміряла "лисину" Влада Ями, а також образ чорного лебедя самої Кухар. Так, артистки позували в гримерці перед зйомками одного з проетів, вирішивши похвалитися вокальними даними і заспівати дуетом.

Правда, з репертуаром красуні визначилися не відразу, проте вийшло у них досить гармонійно. Варто відзначити, що раніше і Катерина, і Леся брали участь в шоу "Маскарад", ховаючись у величезних костюмах Вареника і Коня відповідно. Тоді зірки шокували аудиторію голосами, адже ніхто не очікував, що вони талановито співають.

"#народноетворчество 😜

Виступаємо на корпоративах. ДОРОГО!....🎤🤣😝
@lesia_nikituk"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.