Вже потихеньку наближаються до нас новорічні свята. І в цей період всі господині замислюватися, що б такого приготувати на святковий стіл. Адже до столу на найголовніше свято зими потрібно щось особливе і дуже смачне.
Для початку потрібно 2 ст ложки солі без гірки розчинити в 0,5 л води і опустити туди три курячих філе. Все це потрібно витримати 2 години. Потім м'ясо обполоснути і промокнути рушником. Після нашпигувати часником.
Готуємо маринад: 6 ст л соєвого соусу, 1 ч л меду (з невеликою гіркою), 1 ч л паприки, 0,5 ч л меленого перцю, або будь-якої приправи без солі за смаком. Нашпиговану грудку вмочити в маринаді і загорнути у фольгу. Маринадом полити кожен шматочок.
Все відправити в розігріту до найвищої температури духовку на 10 хвилин. Потім вимкнути духовку і залишити там курочку, як мінімум, години на 2-3, поки повністю не охолоне.
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше