У свої 23 роки Кайлі Дженнер встигла заробити мільярд доларів на власному бренді, народити доньку Стормі від репера Тревіса Скотта, засвітитися в реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" і стати найпопулярнішою дівчиною в соцмережі Instagram.

Аудиторія знаменитості зросла до 202 мільйонів і з часом тільки збільшується. Зі своєю армією шанувальників американська телезірка часто ділиться моментами з життя, результатами фотосесій і бекстейджами.

Читайте Знай в Google News!

Так, буквально недавно Кайлі Дженнер розмістила в своїх Insta Stories вельми цікаве відео для популярної платформи TikTok, на якому показала, як майстер манікюру покроково робить їй свіжий манікюр.

Спочатку нарощують і зміцнюють нігті, а потім запилюють форму і фарбують у шоколадний колір. Варто зазначити, що довжина нігтів Дженнер дійсно вражає. Вони нагадують кігті хижого птаха.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Кайлі Дженнер перетворилася на кобру-спокусницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в компанії батька своєї доньки Тревіса Скотта.

Також портал Знай.uа писав, як Кім Кардашьян помилково виклала невідредаговане фото, яке змусить вас забути про комплекси.