Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

30-річна жінка популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях. У мережі Покрищук відома під ніком Just Queen, а на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram ділиться фото, відео і відповідає на питання шанувальників.
Читайте Знай в Google News!

Зараз Покрищук поставили питання щодо статевих чоловічих органів і їх розміру. "А маленький чл*н це скільки!? 17 це мало?", — запитав у Анастасії один з користувачів і блогерка відповіла, що такий розмір "дуже" маленький.

Фанатів 30-річної Покрищук, швидше за все, зацікавив це питання після однієї з попередніх Stories, де у неї запитали, чи були у неї стосунки з хлопцями з маленьким розміром статевого органу.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Пацанка" не приховала подібного і сказала — так. Однак подібне тривало зовсім недовго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найбільша перероблена з "пацанок" Покрищук розповіла про аборти: "Випадково залетіла". Анастасія відповіла, що нормально ставиться до штучного переривання вагітності.

Як повідомляв "Знай.ua", "Це х**вая позиція": найбільша перероблена з "пацанок" Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Знай.ua писав, найбільша перероблена "пацанка" Покрищук не посоромилася гарячих рухів: "Навчіть мене красиво"