Телеведуча і наречена екс-міністра Павла Розенка Олена —Крістіна Лебідь разом з найкращою подружкою-собачкою Сарою, показала суперздатність, за яку її зненавидить більшість жінок.

Виявляється, вона може їсти на ніч, і абсолютно не гладшати, залишаючись такою ж тоненькою.

У своєму Instagram ведуча шоу" Аферисти в сітях " опублікувала фото, де із захватом поїдає веганські оладки на кокосовому молоці. Як видно з підпису до фото, оладки готував її коханий, Павло Розенко, а Лебідь вирішила "взяти гріх на душу" і поласувати цією смакотою в пізній час доби.

“веганські оладки на кокосовому молоці!🥞 Так, на ніч. Вибачте! 🙈 🙈 🙈 Але смакота ж, @pavlorozenko 😍 P. S. А один навіть схожий на бегемотика😂 мабуть, це натяк, шо не треба жерти на ніч 😆 😆 😆 " — підписала своє фото Лебідь.

На фотографії телезірка відображена без макіяжу і у великій, яскравій жовтій кофті, що нагадує піжаму.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А французький бульдог Сарочка дивиться на те, як вона поїдає оладки, і облизується. Цікаво, ця безсовісно красива жінка хоч поділилася з собакою?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка Лебідь показала іншому красеню, що у неї під спідницею.

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Христина Лебідь проміняла Розенка на плюшевого пузика.

Також Знай.ua писав, що наречена Розенка Лебідь збільшила губи з вухами і засунула пальчик в рот.