Модель зі світовим ім'ям Алла Костромічова і ведуча модельного реаліті "Супер Топ модель по-українськи" часто ділиться своїм досвідом про шлях до успіху.

Жінка ставала обличчям багатьох всесвітньо відомих брендів і частенько ділиться зі своїми шанувальниками яскравими кадрами з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Костромічова пропустила кілька останніх випусків і в новому епізоді шоу все-таки повернулася. "Мамка повернулася! Ну що, як вам епізод?",- написала вона в підписі до знімка, на якому постала посміхаючись, поки її готують до зйомок. Алла показала бездоганну білосніжну посмішку з язичком і оголені плечі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Якщо чесно, то передбачуваний)", "Дуже крутий. Мега цікавий", "Все дуже похмуро, один негатів і сльози", "Це було неймовірно!!! Я так рада що ти повернулася", "Яка ви мила на цій фотці божееее, хвиля позитиву!!", "Вогонь. Власне як і весь сезон. Дуже Вас не вистачало. Ось тепер почнеться міць", "Класний, дуже емоційний . Дівчата більш-менш згуртовані начебто )", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, супермодель Костромічова пустила українців у своє ліжко: гола і без макіяжу.

Як повідомляв "Знай.ua", шоу "ТМПУ" підготувало глядачам несподіваний поворот - на проект повернули найяскравішу учасницю.

Знай.ua писав, супермодель Костромічова згадала, як над нею знущалися в школі: "Обзивали суповим набором"