Відома 45-рiчна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно жінка перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а зараз заговорила про те, що артисти повинні вміти самі підготувати себе до виступів, щоб не опинитися безпорадними в екстрених ситуаціях.

Читайте Знай в Google News!

"Колись я сама шила собі костюми, сама готувала себе до виступу. Я вважаю що артисти, які сьогодні проходять через телевізійні проекти, в яких велика команда робить все за них, іноді залишаються безпорадними в екстрених ситуаціях", — розповіла Могилевська під фото, де вона стоїть перед туалетним столиком візажиста і готується до виступу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У другому абзаці співачка додала, що необхідно вміти самому себе готувати до виступу. "Друзі, колеги, Мої учні, справжній керівник той, хто пройшов від простого водія до міністра автотранспорту. У цю схему я вірю найбільше, вона найнадійніша", — підсумувала Наталя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла про себе справжньою: "Починати день з келиха". У кадрі Могилевська постала зі стаканчиком кави на тлі обладнання для фотостудії.

Як повідомляв "Знай.ua", зухвала Наталія Могилевська опустилася навпочіпки перед "хижою" Alyona Alyona: "Захопили моє серце"

Знай.ua писав, Могилевська заговорила про свої обожнювання в студентські роки: "Вдома нікого, діти в школі"