Відома українська співачка і колишня солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва частенько радує своїх шанувальників новими фото в соціальній мережі Instagram.

Жінка, після 10 років в колективі, шукає себе в сольній кар'єрі і зараз знялася в рекламі банківської карти на тлі білосніжної стіни з наклейками.
Читайте Знай в Google News!
"Обожнюю, коли все на одній хвилі! У цьому році ми з @oschadbank_official і @mastercardukraine випустили мегаполезную карту ЛАЙК'Ю для підлітків, ну і чудити не забували. Для мене це була 4 або 5 зйомка поспіль, а другий знімальний день закінчився о 5 ранку.
У ролику стався буквопад з 350 букв, а будиночок з карт впав тільки з п'ятого разу. Загалом, # лайк_ю", — написала Дорофєєва в підписі до відео.

Співачка постала в простих джинсах з високою посадкою і білим верхом, показуючи деякі рухи при зйомці. "Льоші не вистачає тут", "О Боже, Надь, ви крута, 4-5 зйомок поспіль не кожен так професійно і естетично витримає", "Дуже яскрава зйомка", "Наадь, твій наряд гармата", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва заговорила про складнощі: "не в своїй тарілці" одягненою

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва повертається на паркет "Танців з зірками" - готує щось грандіозне

Знай.ua писав, Дантес злився в поцілунку з красунею після виступу на сцені: успішна Заміна Ткача