Марина Боржемська, колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова і тренер проекту "Зважені та щасливі", розповіла, коли у неї самий класний настрій – підкорювати світ.

Читайте Знай в Google News!

Боржемська розповіла, що початок тижня у неї пов'язаний з настроєм підкорювати світ.

"Помітили, що вранці в понеділок завжди особливий настрій-підкорювати світ🔥 нехай цей настрій триватиме весь тиждень і ви будете задоволені собою, своїми рішеннями і виконаними завданнями💪 головне ставити перед собою цілі і намагатися їх досягати! Всіх міцно обіймаю 🤗 у вас такий же бойовий настрій, як і у мене?", - пише Боржемская.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники поділилися тим, як почуваються на початку тижня. Крім того багато хто зробив компліменти тренеру, яка вибрала для фотографії осінній образ.

"У мене настрій "дайте ще один вихідний" 😂", "Ваау", " настрій прекрасний з Понеділка, мороз в Дніпрі -7, день прекрасний, Життя прекрасне!", "Ваууу ❤️❤️так красиво завораж заворожує", "Ну звичайно🤗гарного вам тижня Марино"," спасибі величезне Вам, Мариночка, за натхнення 😇 😇 😇 💃 ⚘ 🥰 🥰 🥰 гарного дня", " Мариночка чудесного зимового дня і легкої плідної тижні!", "Ні, ми не хочемо нічого підкорювати, можна", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Боржемська згадала знущання Узєлкова до розлучення.

Як повідомляв Знай.uа, колишня Узєлкова Боржемська вляглася в ліжку з сивочолим.

Також Знай.uа писав, що тренер" Зважених і щасливих " Боржемська з дітьми готуються до важливої події.