Учасник романтичного проекту" Холостячка " з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт розповів несподівані подробиці з життя його суперника ведучого Андрія Рибака.

Читайте Знай в Google News!

На проекті два чоловіки підтримували дружні стосунки, але не були відвертими. Як виявилося, Андрій-професійний актор. Про це Еллерт написав на своїй сторінці в Instagram. За словами Олександра, до цього він був не в курсі професії товариша.

"Нагадаю, в проекті у мене є друг Андрій Рибак. І судячи з вчорашнього ефіру у одного цікаві справи. І для мене, як і для багатьох з вас, це теж був сюрприз. На зйомках Холостячки ми не нав'язувалися... не лізли... не розпитували... не чіпали і не обговорювали відносини один одного... І моя позиція в цьому питанні гранично проста: "всім чим треба - допоможу! Тільки скажи". Але він мовчав! У підсумку виявилося він і актор, і режисер і здається ще в гардеробі номерки видає... а ми з вами глядачі, спостерігаємо за бажанням", - написав Олександр.

Олександр Еллерт. Холостячка, фото: прес-служба СТБ
Олександр Еллерт. Холостячка, фото: прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами Еллерта, він все одно буде ставитися до одного як і раніше і спливли факти не вплинуть на їхні стосунки.

"Моє ставлення до нього, звичайно, не змінилося... ми як і раніше можемо сидячи випивати і ділитися тим, чим хочеться, від чого посміхаєшся або сумуєш, від чого дружиш!"- резюмував Олександр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фаворит" Холостячки " Еллерт розкрив заробіток у кварталі.

Як повідомляв Знай.uа, Ковтуненко з "Холостячки" після відмови легко забув Мішину.

Також Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина звернулася до психолога, учасники дадуть відповідь на" незручні " питання.