Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився новим смішним фото, на якому позував разом з дружиною Надею Дорофєєвою, знявшись в ролику для новорічної реклами популярного бренду алкогольних напоїв.

Так, артисти сиділи на тлі червоної стіни з золотистими ліхтариками і срібним "дощиком", насолоджуючись келихом ігристого вина, проте щось пішло не так і Володимир вирішив побешкетувати з келихом, засунувши його в рот. При цьому обличчя Наді було не менш кумедним: красуня-співачка скоса поглядала на чоловіка не найзахопленішим своїм поглядом.

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Дантес як стан душі", " погляд Наді, це погляд всіх дружин на корпоративах🤣 🤣 🤣", " заздрю!", "Погляд Наді замість тисячі слів😂"," Вова, ви такий гарний між цими дівчатами🤤 🤤 😍"," Вова не їш келих😂"," Володимир, Ви прекрасні!!!😂 ", "Джордж Клуні Юкрейн Едішн".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.