Всі ми без сумніву любимо смачно поїсти, але коли звичні для нас страви вже набридають, господині починають включати всю свою фантазію або ж підглядати рецепти у інших стан.
Ракушки попередньо потрібно відварити до напівготовності в підсоленій воді. Після цього злити воду і злегка остудити.
Беремо фарш додаємо туди цибулю, зубчик часнику, сіль і перець.
Нафаршировані черепашки потрібно викласти в змащену оливковою олією форму, посипати рубаною петрушкою, і залити залила соусом бешамель і зверху посипати сиром. Запікати в розігрітій духовці до готовності.
Соус бешамель:
Розтопіть вершкове масло з рослинним в ковші і вмішайте борошно. Поступово вливайте молоко, ретельно розмішуючи суміш, і доведіть до кипіння при постійному помішуванні.
Додайте сіль за смаком і варіть на повільному вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. Якщо потрібен не дуже густий соус, додайте молока. Якщо густий - то варіть довше, поки він не стане потрібної консистенції.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше