Всі ми без сумніву любимо смачно поїсти, але коли звичні для нас страви вже набридають, господині починають включати всю свою фантазію або ж підглядати рецепти у інших стан.
Читайте Знай в Google News!
У такому випадки пропонуємо вам приготувати макарони черакушки під ніжним соусом бешамель. Ця страва не залишить байдужим нікого з ваших домочадців.
Нам знадобитися:
Макарониракушки - 250 грам
Фарш яловичий - 300 грам
цибуля - 1 шт.
часник
сіль і перець за смаком

Для соусу:
Вершкове масло 50 г
Соняшникова олія - 2 столові ложки
Пшеничне борошно - 2 столові ложки
Молоко - 750 мл
Сіль
Спосіб приготування:

Ракушки попередньо потрібно відварити до напівготовності в підсоленій воді. Після цього злити воду і злегка остудити.
Беремо фарш додаємо туди цибулю, зубчик часнику, сіль і перець.

Нафаршировані черепашки потрібно викласти в змащену оливковою олією форму, посипати рубаною петрушкою, і залити залила соусом бешамель і зверху посипати сиром. Запікати в розігрітій духовці до готовності.
Соус бешамель:
Розтопіть вершкове масло з рослинним в ковші і вмішайте борошно. Поступово вливайте молоко, ретельно розмішуючи суміш, і доведіть до кипіння при постійному помішуванні.
Додайте сіль за смаком і варіть на повільному вогні, помішуючи, 8-10 хвилин. Якщо потрібен не дуже густий соус, додайте молока. Якщо густий - то варіть довше, поки він не стане потрібної консистенції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чому ми неправильно варимо рис і навіщо японці промивають його 7 разів: секрети, які не почуєте від мам і бабусь.

Як повідомляв "Знай.uа" , пісний червоний борщ: рецепт для тих, хто "готується" до свят.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Знай.uа" писав, вівсянка з яйцем, смажена на сковороді: рецепт ситного, але низькокалорійного млинця.