Українська співачка Оля Полякова продовжує дивувати у соцмережах: тепер вона показала своє публічне тренування у повному леопардовому вбранні.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "ТікТок", а також у розділі сторіз у соцмережі "Інстаграм"

У ролику Полякова одягнена чи то у комбінезон, чи то лосини і кофту з леопардовим візерунком, що робить образ зірки досить ексцентричним через конотації, які асоціюються з цим принтом. На її ногах чобітки з високими підборами, а довге волосся укладене у високого хвостика.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Співачка виконує присідання, широко розставивши ноги, і схожу, що взуття на підборах лише допомагає їй дотримуватися правильної техніки. Схоже, що зірка у досить непоганій спортивній формі навіть не дивлячись на те, що вона залишилася без фізичних навантажень живих виступів.

Де знаходиться Полякова не зовсім зрозуміло. Судячи з усього, це якийсь публічний простір на кшталт холу театру чи концертного залу — про це свідчить величезний простір за її спиною, а також специфічно оформлене дзеркало, яким співачка користується при присіданнях.

Цікаво, що саундтреком для відео Оля обрала трек "Pump Up the Jam" бельгійського музичного проєкту Technotronic. Випущений ще у 1989, він встиг стати світовим хітом і одним з перших представників жанру house у чартах. Також "Pump Up the Jam" став раннім прикладом поєднання хіп-хопу і діп-хаусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Змінилася?": Оля Полякова порівняла себе в кращі часи, минуло 10 років