Потап, український співак і продюсер, похизувався перед підписниками своєю дружиною: він показав, як гарно вона власноруч оздобила оселю.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відеозаписом ділиться фан-акаунт Насті Каменських (NK).

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Репер зняв коротке відео, на якому можна побачити камін прикрашений ялинковими прикрасами та свічками до Нового року. Прикраси справді перехоплюють подих: зелені гілки лежать, між ними шишки і штучна калина. По центру красується великий червоний бант. Позаду розміщені свічки у високих підсвічниках.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Потап, показуючи цю красу, сам дивувався: “Яка ж Настечка все-таки молодець. Взяла все зробила своїми руками. Сама, без допомоги декораторів. Це круто!”. Справді, камін надзвичайно красиво прикрашений, проте не варто виносити за дужки красу й стильову досконалість самого каміна.

Судячи по іншим відео з публікації, різдвяний настрій вже остаточно панує у домі зірок: там вже навіть накрили святковий стіл.

Настечка - дружина співака співачка Настя Каменських, яка тепер все більше користується своїм міжнародним ім'ям NK. Пара роками виступали дуетом і заперечували будь-які романтичні стосунки між собою. Лише після завершення існування музичного проєкту пара зіграла романтичне і красиве весілля. На ньому відгуляли практично всі головні зірки української естради.Добре, що пара встигла побратися до початку пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських у сміливому бікіні показала свою справжню фігуру: "Шах і мат, заздрісники".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських раптово показала, що об'єднує її з покійною Жанною Фріске.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських роздяглася догола, забувши навіть про трусики: пружні сідниці оцінив не тільки Потап.