Дружина ведучого шоу “Холостячка” Григорія Решетника Христина стала мамою втретє. На своїй сторінці в Instagram Христина поділилася досвідом третіх пологів, які були партнерськими. Христина Решетник опублікувала Великий пост, в якому розповіла, як готувалася до пологів і як проходило таїнство появи на світ їх нового члена сім'ї.

Христина розповіла, що всі три рази народжувала в клініці ISIDA. У своєму пості вона подякувала лікарям за увагу і професіоналізм і натякнула, що не проти зібратися за четвертим, написавши: "До зустрічі"!


Дружина телеведучого зізналася, що її треті пологи були найлегшими. В останній місяць у знаменитості були "тренувальні" сутички, які, як виявилося з кожною вагітністю все сильніше.

Григорій в день пологів дружини був постійно"на нервах". Про всяк випадок завіз дружину в пологовий будинок і поїхав на ефір.Коли все почалося, помчав до коханої. Дуже боявся не встигнути на пологи, але Христина "домовилася" з малюком, що вони дочекаються тата.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

3 години Христина провела в джакузі, пяхзть-тривали пологи. Нарешті, на світ з'явився наймолодший синок Решетніков, якого вони, як сподіваються шанувальники, незабаром покажуть світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Холостячка Мішина 38 годин терпіла неймовірні муки: витримає не кожна

Як повідомляв " Знай.ІА", фаворит " Холостячки" Еллерт розкрив заробіток у кварталі: "Захмарні суми"

Знай.ІА писав, "Холостячка" Мішина звернулася до психолога: учасники дадуть відповідь на "незручні" питання