Телеведуча Леся Нікітюк і прима балерина Катерина Кухар показали, як вміють співати разом. У гримерці, під час підготовки до однієї з телепередач, дівчата виконали шматочок пісні "Мій малюк" з репертуару співачки Тані Буланової. Цей міні-концерт був зафіксований на камеру і викладений в одному з Instagram-акаунтів, присвячених новинам зі світу зірок.

Голоси у артисток виявилися чимось схожі. Склалося враження, що якби Нікітюк і Кухар ще трохи попрацювали над вокалом, то могли б скласти ефектний сценічний дует. Особливо якщо взяти до уваги їх контраст у зовнішності — мініатюрна брюнетка Кухар і довгонога блондинка Нікітюк. Дехто з фоловерів навіть пожартував, що разом Леся і Катерина змогли переплюнути "Тату", і порадили їм задуматися про те, щоб почати виступати разом. Напевно при такій кількості шанувальників, у них би вийшов дуже успішний проект.

До того ж, відомо, що в житті Лесю Нікітюк і Катерину Кухар пов'язують добрі приятельські стосунки. Однак про створення групи вони не замислюються - їм вистачає і того, що вони "виконують" разом в якості телеведучих.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Леся Нікітюк шокувала шанувальників понівеченим обличчям:"еволюція".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк пішла у відрив перед локдауном: всі жіночі витівки за один день.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк розкрила секрет популярності, прості слова круто змінюють життя.