У найвідомішої української "суперблондинки" Олі Полякової є донька-підліток Маша. Нещодавно публіка дізналася про сімейний скандал, який вибухнув на фоні використання 15-річною Машею Поляковою-Буряковською особистого смартфона.

Читайте Знай в Google News!

Популярну маму не влаштовує ставлення доньки до телефону та інтернету. У чому ж суть проблеми? Відповідь на це питання спробувала дізнатися відома телеведуча Катя Осадча просто з вуст Маші.

Про це стало відомо завдяки випуску нової програми Каті Осадчої "Світське життя", який вже з'явився в мережі YouTube.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чого тільки ми від твоєї мами не чули, що ти заходиш на порно сайти, сидиш в телефоні, що тебе найбільше зачіпало?", - запитала Катя Осадча.

"Це соромно, але нічого не зачіпало... Ось телефон, тому що вони забирають його у мене щоночі, і це дуже виводить мене з себе, тому що я все-таки хочу початитись. Розумієте, я приходжу додому о 10, а об 11:30 у мене забирають телефон. До цього я весь час зайнята, і в школі у нас їх збирають, я просто не можу їм насититися.", - Марія.

Варто також нагадати нашим читачам, що у фан-акаунті Олі Полякової "до глибини душі" в Instagram з'явилося незвичайне відео. На ньому співачка хвацько скаче на іграшковій конячці під пісню Селени Гомез, при цьому у неї дуже збуджений вираз обличчя, немов катається вона зовсім не на конячці, а на жеребці іншої масті.

Вона закочує очі, палко облизує губи і плескає віями, недвозначно натякаючи на задоволення від процесу. Таким чином "Королева ночі" вирішила зарядити шанувальників новорічним настроєм і натякнути, що в новорічну ніч можна не тільки шампанське пити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше