Українська співачка Ані Лорак, яка перебралася жити в країну-агресора РФ, продовжує розважати свою аудиторію в Instagram і часто ділиться кадрами свого особистого і професійного життя.

Читайте Знай в Google News!

На цей артистка в костюмі в стилі Кім Кардашьян побувала на музичному фестивалі Пісня року в Росії. І навіть отримала там безліч нагород.

"Пам'ятаю маленькою дівчинкою я дивилася цей фестиваль і мріяла, щоб одного разу мою пісню назвали піснею року. Сьогодні у мене безліч нагород і всі вони виткані з вашої любові! 🙏 🏻 Спасибі, що завжди поруч, наша любов взаємна!",- написала співачка.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Для фестивалю вона вибрала бежевий блискучий костюм. Базою образу був піджак і штани. Незвичайним було те, що штани-панчіх плавно переходили в туфлі. Акценти в костюмі зробили на гострих плечах, тонкій талії і об'ємних сідницях артистки, на це звернули увагу і шанувальники.

Фанати не пройшли повз публікації і залишили безліч компліментів Лорак. Деякі знайшли схожість зі знаменитою Кім Кардашьян, чиї сідниці зараз вважають еталонними. Одні відзначили, що Ані Лорак заслужиает всіх нагород, а інші назвали її образ незвичайним і навіть жахливим.

" Сама сама❤️", "Уго колготокаблукі🔥", "образ жахливий", "красуня", " дуже-дуже красива ви, Кароліна! Мрії збуваються", " ви звичайно красива, але костюм не дуже йде . З вашою то п'ятою точкою", " любимо вас❤️", "ви заслуговуєте всі нагороди", " чарівний образ, Кароліна! ❤️ Будемо з нетерпінням чекати ваш виступ на "пісні року"," ви прекрасні"," незвичайний був костюм"," хто - небудь зателефонуйте пожежникам, тому що цей пост Агонь )) як і мої наряди))"," піджак не вдалий"," Прям Кім"," ще одна Кім Кардашьян", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сімейну фотосесію Лорак і Лазарєва "злили" в мережу, обіймають сина і дочку.

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак виставила на огляд широкі стегна, аж поясок на живіт з'їхав.

Також Знай.ua писав, що Ані Лорак у шкіряній Портупеї порушила чоловіків перед сном.